Szanse i zagrożenia stosowania technologii informacyjno-komunikacyjnych w edukacji osób z niepełnosprawnością intelektualną - Żelichowska, Magdalena; Żmuda, Maria (Zeszyty Naukowe Pedagogiki Specjalnej, 2022)